Home Info

Cum ne gasiti

Voiteg - 307470

Telefon:

0728 284353
0740 031040

e-mail:

office.voiteg@yahoo.com

 

Cursul de Mecanici Agricoli

Completeaza si  trimite prin E-mail!

Peste 350 de fermieri banateni s-au pregatit la Centrul Romano-German de Pregatire si Perfectionare Profesionala în Domeniul Agriculturii din Voiteg PDF Imprimare

 

Fermierii banateni au beneficiat de experienta în formare profesionala a centrului de pregatire agricola din Voiteg, fiind un proiect al Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara a Banatului “Regele Mihai I al Romaniei” din Timisoara. Centrul de pregatire implementeaza un know-how german, testat si verificat în tara de origine de scoala Deula Kirchheim u. Teck într-o perioada de peste 30 de ani de experienta.
Un numar de 9 teme specifice ocupatiei de Mecanic agricol au fost parcurse de fermierii participanti, sub atenta îndrumare a personalului de specialitate, 2/3 din timp fiind ocupat de pregatirea practica.
Din totalul participantilor 75 % au fost cu vârsta cuprinsa între 18 si 35 de ani.
În urma examenului, fermierii au dobândit recunoastere nationala si europeana pentru competentele dobandite si deprinderile formate in cele 180 de ore de pregatire.

 
Eveniment cultural PDF Imprimare

 

In acest an, cu ocazia implinirii a 10 ani de existenta, Centrul Romano-German de Pregatire si Perfectionare Profesionala in Domeniul Agriculturii din Voiteg organizeaza, cu sprijinul Consiliului Judetean Timis, evenimentul: ZIUA PAMANTULUI BANATEAN EDITIA A III-A 2017, care va avea loc in 12 Octombrie.

20.09.2017
Conf. univ. dr. Ciprian George FORA