Home Despre noi

Cum ne gasiti

Voiteg - 307470

Telefon:

0728 284353
0740 031040

e-mail:

office.voiteg@yahoo.com

 

Cursul de Mecanici Agricoli

Completeaza si  trimite prin E-mail!

Despre noi - Maine PDF Imprimare
Index articol
Despre noi
Azi
Maine
Toate paginile

 

Cursurile organizate de Centrul de pregatire si perfectionare sunt autorizate de Ministerul Muncii si de Ministerul Educatiei din Romania.
De asemenea, Centrul de pregatire si perfectionare dispune de toata baza materiala pentru gazduirea de cursuri, training-uri, intalniri temetice.
Centrul de pregatire si perfectionare este unul modern, restaurat in intregime, care pune la dispozitia agricultorilor cursanti o logistica adusa la zi.
Dintre dotarile existente enumeram:
-    10 sali de curs (1 sala cu 60 locuri, 9 sali cu 20 locuri) dotate conform cerintelor Consiliului de Formare Profesionala a Adultilor;
-    3 ateliere fiecare in suprafata de 400 mp (compartimentate in 7 subunitati) pentru utilaje agricole, in care se pun la dispozitia cursantilor tractoare moderne de ultima generatie (Fendt, JohnDeer, Case, Chellenger, Landinni), masini de pregatit solul, masini de semanat, masini de administrat ingrasaminte, masini de administrat produse de protectia plantelor, masini de recoltat (combine pentru cereale si tocatoare porumb: Claas s.a.).
-    1 stand de verificare (masurare si calibrare a debitelor) a masinilor de aplicat pesticide;
-    1 cantina care asigura masa pentru 60 de persoane;
-    13 camere pentru cazare, insumand 30 de locuri;
-    1 teren arabil, in suprafata de 10 ha pentu practica in camp a cursantilor.

 

Maine

Dorim sa extindem aria de cursuri organizate pe ocupatii si meserii care astazi nu sunt cuprinse in paleta de pregatire si anume pentru sudori, motostivuitoristi, fasonatori mecanici, legumicultori, combainieri, lucratori in ferme agro-turistice.